Overskrift 1

Herning Horse Show - hingstekåring

Blixenkrones Par-Vulin var top sej i Herning. Han var en stjerne i løsspringningen, blev kun bedre og bedre, som vi nu kender ham.

Blixenkrones Pari-Vulin blev solgt på auktionen til Absolut Horses v. brødrene Schou.

Forbesigtigelse DV 2015

Blixenkrones Pari-Vulin ( Lagavulin - Sandro - Leonardo II ) var til forbesigtigelse på Vallensbæk Ridecenter d 13 december 2015. 
Pari var en anelse påvirket af omgivelserne, formåede og springe godt og rationelt et par gange, men så sprang en usynlig nisse frem og Pari valgte og nedlægge arbejdet. 
Men hans første par gennem-springninger var i "skabet", så han overlevede og blev udtaget til Hingstekåringen i Herning 2016. 

2 meget stolte og lettede avlere..... Henrik og Tina 

Pari-Vulin er ejet sammen med familien Camitz, de står for den daglige træning af Pari. 

Eliteskuet 2015

Blixenkrone Dark Chantel ( Crelido - Lancier - Royal Z II )

Eliteskuet 2015

Blixenkrones Dark Chantel ( Crelido - Lancier - Royal Z II )

Eliteskuet 2015 Vilhelmsborg

Det var bare så fantastisk en weekend. 
Vi var draget til Eliteskuet med følbassen Lotus og vores 3 års nykåret RDH Chantel. Det er altså en lidt "vild" oplevelse, og være afsted med 2 heste som ny i "branchen".. Ja der var så 3 med, Lotus tager ikke i byen uden mor! Og det var nok meget godt mor var med, for Lotus er ikke præget af nogen form for generthed i byen. Bente havde sit hyr med, og holde skik og trop med junior. Ved fremvisning førte Lotus an, og viste sig i fin stil på banen.. Velbalanceret galop, fin changementer og stilfulde bukspring, dette show gav plads i finalen - hvor Lotus blev ærespræmieføl. 

Vi var stolte over vores lille frække Blixenkrones Life Of Lotus!
Blixenkrones Life of Lotus ( Lagavulin - Nekton - Caretino )

Eliteskuet 2015 Vilhelmsborg

Blixenkrones Dark Chantel var i aktion om søndagen. Hun var lidt trykket af omgivelserne, men formåede og beholde sin "stil" og blev udnævnt som Fløjbronzemedaljehoppe med 9 i helhed. Endnu engang blev vi kulret af glæde - vores første føl var nu BRDH. 
Chantel, Tina og Louise

Blixenkrones Life Of Lotus

Følskue DV reg. 2 blev en dejlig dag. Lotus ( Lagavulin - Nekton - Caretino ) var i charmerende hopla og blev reserve til Eliteskuet. 

Blixenkrones Dark Chantel

Stutteriets første fødte føl, blev fløjhoppe og kåret RDH til hoppekåring i DV reg. 2 juni 2015. 
Endvidere udtaget til Eliteskuet på Vilhelmsborg